자연을 사랑하고 옛것을 귀중히 여기는 방파제 해변의 자연산 횟집입니다.
자연산만을 고집하는 전통과 명성이 있는 곳으로,
토속적인 정겨움과 방파제처럼 든든한 믿음이 있습니다.
예술인의 숨결이 살아 있는 집 방파제는
연인과 함께하는 오붓함이...
가족과 함께하는 따스함이...
좋은 사람과 함께하는 즐거움이 있습니다.
This is a wild seafood restaurant on Gwangalli Beach,
we loves nature and values tradition.
It is a place of tradition and fame that insists on natural production.
Have happy time with your lovers, family and friends in our restaurant.
해산물의 영양은 먹고 자라는 것에 달려 있습니다.
야생의 물고기는 자연식을 먹고 자유롭게 운동을 하기 때문에
오메가3 함량이 높고 해수에 의한 독소 함량이 상대적으로 적습니다.
야생에서 잡는 물고기는 수급이 불안정 하여
음식점에는 판매하기 어려운 부분이 많지만,
방파제는 신선하고 건강한 음식을 대접하고자 자연산을 고집합니다.
또한 더욱 건강한 식문화를 위한 지속가능한 생태계를 꿈꿉니다.
The nutrition quality of the seafood largely depends on what the fish eats. Wild fish eat natural foods and exercise freely, so they are high in omega-3 and relatively low in toxins by sea.
Wild fish's supply and demand are unstable, so it is difficult to provide to customers in restaurants.
But we insist wild fish and seafood to serve healthier foods,
and also dream of a sustainable ecosystem for a healthier culture.
향토음식점으로 지정된 국내 자연산 활어 전문점으로 1982년 개업하여 한결같이 자연산 횟감과 맛깔스런 우리 맛을 고집하는 부산 방파제 횟집입니다.
현지 제철에 나는 생선과 해물로 구성된 코스요리가 추천메뉴 입니다.
계절에 따라 제공되는 다양한 어종으로 신선한 생선회를 즐길 수 있습니다.
가족, 연인 친구들과 함께 오붓하게 즐길 수 있는 예쁜 방과, 백여명이 함께 즐길 수 있는 단체석도 마련되어 있어 특성에 맞는 여러 모임을 가질 수 있습니다.
Opened in 1982, Bangpaje is designated as a traditional local restaurant in Busan.
We insist on only domestic wild fish and recommend course meals.
You can enjoy various kinds of fresh wild sea food of the season.
There are also beautiful private rooms to enjoy with your people, and group seats for over 100 people.
어린이는 우리의 내일을 꿈꿉니다.
'방파제'는 어린이들의 꿈과 한국 아동문학을 응원하기위해
그리고 건강한 우리의 미래를 위해,
경남 고성에서 '동시동화나무의 숲'을 가꾸며
계간< 열린아동문학 >을 발간하고 < 열린아동문학상 >을 시상하고 있습니다.
Children dream of our tomorrow.
We want our children to have healthy dreams
Bangpaje support for Korean children's literature.
제철 자연산 활어회, 제철해산물, 맑은 조개국, 물회, 생선구이, 매운탕, 수제 요거트로 구성된 담백한 코스요리
Seafood and Shellfish, wild sashimi of 4 to 5 specie, octopus, Mulhoe(cold sashimi salad) , clam-soup,
deep-fried herb shrimp, grilled fish, Maeun-tang (spicy fish vegetable stew) , homemade yogurt
제철 자연산 활어회, 제철해산물, 모듬세꼬시, 맑은 조개국, 물회, 생선구이, 매운탕, 수제 요거트 등으로 구성된 특별 코스
Seafood and shellfish, wild sashimi of 5 to 6 specie, octopus, oysters (winter),Mulhoe(cold sashimi salad),
sea cucumber seasoned with vinegar, abalone sashimi, sliced Raw Skate, deep-fried herb shrimp and clam-soup, grilled fish, Maeun-tang (spicy fish vegetable stew) , homemade yogurt
고급어종 제철 자연산 활어회 특수부위, 다양한 제철 해산물, 모듬세꼬시, 전복, 소라, 물회, 생선구이 , 제철재료를 이용한 요리,
매운탕, 수제 요거트 등으로 구성된 풍부한 향을 느낄 수 있는 코스
Seafood and shellfish, special portion of high quality wild sashimi, octopus, oysters (winter), abalone sashimi,
Mulhoe(cold sashimi salad),sea cucumber seasoned with vinegar, sliced Raw Skate, deep-fried herb shrimp and clam-soup, grilled fish, Maeun-tang (spicy fish vegetable stew) , homemade yogurt
제철 고급회 통마리, 고급어종의 자연산 활어회, 다양한 제철 해산물, 모듬 세꼬시, 전복, 소라, 물회, 키조개, 그릴 생선구이, 제철재료를 이용한 요리, 매운탕, 수제 요거트 등으로 구성된 즐거움이 함께하는 코스요리
Seafood and shellfish, Various parts of high-quality fish sashimi (whole fish), octopus, oysters (winter), abalone sashimi, Mulhoe(cold sashimi salad),sea cucumber seasoned with vinegar, sliced Raw Skate, deep-fried herb shrimp and clam-soup, grilled fish, Maeun-tang (spicy fish vegetable stew) , homemade yogurt
코스요리에는 식사가 포함되어 있지 않습니다. 식사 주문 시, 햅쌀로 지은 작은 공기밥과 직접 만든 김치, 나물 반찬이 제공됩니다.
Homemade kimchi and side dishes are served together.
Courses do not include rice bowl meals. If you want to try rice and side dishes, please add your order.
Parrotfish
Stone flounder
Black sea bream
Red seabream
Flatfish
Sharp-toothed eel (market price)
광안리 해변의 자연산횟집 방파제입니다.
- 수변공원에서 약 10분
- 진로아파트A 101동, e편한세상 광안 비치 아파트A 101동 앞
민락매립지 '민락동 공영주차장' 이용
점 심 Lunch 11:30 pm – 3:00 pm
저 녁 Dinner 5:00 pm – 10:00 pm
쉬는시간 Breaktime 3:00 pm – 5:00 pm
설날, 추석 당일과 익일 휴무
Closed on Korean New Year's Day & Chuseok and the next day
T. 051 753 7325